2013. december 7., szombat

Lovec teszt 1. rész

Lovec Rapy, avagy a Lengyel csodacsalik akcióban

Azon megtiszteltetés ért engem, hogy a Pergető Mániának köszönhetően tesztelhetem a Lovec Rapy wobblereket. Igazat megvallva mikor kezembe kaptam elsőnek a fahalacskákat, én  is, mint egy kisgyerek, (aki a vásárban kapta játékát) azonnal kiakartam próbálni! Így hétvége eljövetelekor kimentem a Berettyóra dobálni párat, hogy megállapítsam a küllemileg jól kinéző csalik hogyan produkálnak éles helyzetben! 

Sajnos pont áradt szeretett folyóm, így sokat nem dobáltam velük, de első néhány dobásra is megállapítható volt, hogy igen jó a mozgása a Lovec Rapy-nak,de az igazi tesztelés majd ezután jön!

A lovec logó! Katt a szövegre!
Még mielőtt belevágnánk az igazi tesztelésbe, pillantsunk bele a múltjába egy kicsit:

A Rapy cég (egy lengyel szleng szó a balinra) Mr. Sebastian Piekarski képviseletében 1999-ben alakult, hosszas megfigyelés, profi horgászoktól szerzett tapasztalatszerzés, és rengeteg wobbler tesztelés után. A cég székhelye Lengyelország, egy olyan ország, amit sokan a pergetés hazájának neveznek. Ahhoz, hogy a cég létrejöjjön egy ilyen igényes piacon, ahoz az kell, hogy a termék minősége kitűnő és különleges legyen.


Süllőkre jól bevált!
Fontosabb tudni valók:
  •     Gyártási munkákat tapasztalt horgászok végzik
  •     Minden tevékenységet kézzel végeznek, így garantálható az egyediség minden egyes terméknél!
  •     2010-óta a termékeket WMC típusú hármashorgokkal látják el.
  •     Folyamatosan jönnek az új sorozattípusok, és jönnek az eredeti, egyedi formák, így szinte megunhatatlanná vált a termékekkel való horgászat!
  •     A gyártók különösen nagy hangsúlyt fektetnek a kisebb 2-5 cm-es wobblerek készítésébe, ami jó hír az Ul fanatikusok számára. A wobblerek  formája  gyakran hasonlít egy igazi kishaléhoz. Ezenkívül törekednek a különféle buktatók kiküszöbölésére, így elérik azt, hogy egyedi mozgást kölcsönözzenek a csaliknak, amelyek igazán vonzóvá teszi ezeket a készítményeket a ragadozóhalak számára.
Jó csali, szép hal!


·    Nemzetközileg kezd egyre ismertebbé válni ez a különösen igényes munkájú csali, így nem szabad szemet hunyni e termékek felett sem!

Következő írásomba górcső alá fogom venni a különböző méretű, formájú csalikat, amelyről részletes leírást fogok majd adni nektek, addig is görbüljön mindenkinek!

Forrás: www.pergetomania.com

4 megjegyzés:

  1. Szia Szabi!

    Nagyon szép halak, gratula.
    A süllőt i fényképezhetted volna kézben...
    Üdv.

    Tom

    VálaszTörlés
  2. Szia Tom!
    Ahogy a cikkben leírtam, sajnos nem tudtam még rendesen tesztelni őket, így tehát ezek a képek csak azt illusztrálják, hogy milyen fogósak a Lovecok :) Igaz, fogtam már egyikükkel halat, melyet a blog facebookos oldalán megtalálsz :) Az igazi teszt majd csak ezután jön! :)

    VálaszTörlés
  3. Oksi. Várom a folytatást és a sportszerű képeket... ;o)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó fogós csalik, csak ajánlani tudom! :)

    VálaszTörlés